Belgacom TV zit niet stil tijdens winterstop

Rita De Meyer
| 0 reacties
Belgacom TV zit niet stil tijdens winterstop
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na dit weekend ligt het Belgische voetbal een tijdje stil vanwege de winterstop, maar 11, de voetbalzender van Belgacom TV, gaat gewoon door. 11 brengt namelijk vanaf dinsdag een aangepaste programmering.

Elke weekdag zal 11 de heenronde van een eersteklasser bespreken in het programma Club Day. Gedurende anderhalf uur worden de mooie en minder mooie momenten van een bepaalde eersteklasser belicht. Alle eersteklassers komen aan bod, in alfabetische volgorde. Dinsdag wordt er afgetrapt met AA Gent, daarna volgt Anderlecht.

Ook het Italiaanse voetbal gaat niet onopgemerkt voorbij. Elke weekdag zal 11 terugblikken op een speeldag van de Serie A in het programma Calcio Mag. De avond wordt telkens afgesloten met de mooiste Belgische doelpunten van het afgelopen seizoen.

In het weekend geen Club Day of Calcio Mag. Dan zendt 11 immers de mooiste wedstrijden van de heenronde helemaal opnieuw uit. Daarin ook ongetwijfeld de topper tussen Club Brugge en Standard, die eindigde op een 4-4 gelijkspel.    

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties