Dessel ontvangt dit weekend Waasland

Bart Hermans
| 0 reacties
Dessel ontvangt dit weekend Waasland
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dessel ontvangt zaterdag het Waasland van Regi Van Acker. Bij Waasland loopt het nog altijd niet goed en ze staan op een teleurstellende 16de plaats. Winst op Dessel zou hen goede hoop geven op een betere terugronde. De Oost-Vlamingen haalden in de laatste wedstrijden een vijf op vijftien. De thuisploeg heeft een heel goede reeks achter de rug maar lijkt nood te hebben aan de winterstop want de laatste wedstrijden lijkt de motor te sputteren. Dessel staat nog altijd op een mooie 7de plaats. Ze behaalden de laatste wedstrijden een zeven op vijftien.
 
Bij de bezoekers uit Waasland is David Vandecauter geschorst. Bou Sfia,Sels en Vincken moeten oppassen voor hun derde gele kaart.
 
Matthyssen keert terug uit schorsing. Vandecauter is geelgeschort en Arijs is nog steeds geblesseerd. Selectie Waasland: Hofman, Borlee, Bou-Sfia, De Witte, Flies, Geldof, Keita, Sels, Smet, Vincken, Matthyssen,Wolfaert, Balbi, Bouckenooghe, Dupont, Van Hoeylandt.
 
Bij de thuisploeg is er niemand geschorst. Conderaerts,Grozdanic,Imagbudu,Tibari,Beyens en Camara moeten oppassen voor hun derde gele kaart.
 
Van Briel (staartbeen) en Salumu (bil) zijn onbeschikbaar. Doelman Van Hoof lijkt terug fit, Vosters uit schorsing.
Selectie Dessel: Van Hoof, Vamesu, Conderaerts, Camara, Vosters; Imagbudu, Grozdanic, Thys, Tibari; Persa,Heilmann,Beyens, Christina, Lopez Ruiz, Teker, Bula.
Vorig seizoen werd het 1-1 in Dessel en won Waasland thuis met 1-0.
 
Dessel Sport – RS Waasland op zaterdag 16 december 2006 om 19h30 onder leiding van de heer Christophe Delacour.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties