Ferrera: 'Balans is ronduit negatief'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ferrera: 'Balans is ronduit negatief'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Emilio Ferrera, coach van het geplaagde Club Brugge, is erg ontevreden over wat zijn club gisteren weer op de mat bracht. Blauw-zwart haalde 31 op 51 punten. "En dat is minder dan we vooropgesteld hadden", aldus Ferrera in Het Nieuwsblad.

"Op de belangrijke momenten hebben we te dikwijls punten laten liggen. We verloren onze uitwedstrijden tegen Cercle Brugge, SC Lokeren en SV Roeselare. Dit is net het verschil met onze concurrenten. Anderlecht speelt tegen die ploegen niet beter dan wij, maar het pakt er wel de punten. De balans is voor ons ronduit negatief", aldus de oefenmeester van Club Brugge.

Voor de Belgische media is het ondertussen al duidelijk dat Club Brugge dit seizoen de titel niet zal pakken. Club heeft er simpelweg de spelers niet voor, luidt het overal. Het Laatste Nieuws zegt dat Emilio Ferrera wel kwaliteit heeft, maar dat zijn krediet stilaan opgebruikt raakt. In de Gazet van Antwerpen gaat het dat blauw-zwart te weinig klasse en te veel middelmaat heeft.

Maar Het Nieuwsblad heeft de hardste conclusie in huis: "De verdediging mist kwaliteit, het middenveld en de aanval zijn onstabiel. Op een jaar is de ploeg, ondanks de forse uitgaven, geen stap vooruit gekomen", citeren we de krant. [AN]    

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties