Wenger wacht een nieuwe straf

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Wenger wacht een nieuwe straf
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsène Wenger, de Franse manager van Arsenal, heeft het precies nog altijd niet begrepen. De tuchtcommissie van de Engelse voetbalbond heeft de Fransman opnieuw aangeklaagd wegens wangedrag. Een week geleden kreeg de Arsenal-manager nog een boete van 14.000 euro.

Scheidsrechter Steve Bennett stuurde Wenger tijdens de rust van het duel tegen Portsmouth naar de tribune. De coach had te veel geklaagd over een vrije trap die Portsmouth op een 0-1-voorsprong had gebracht.

"Ik heb geklaagd omdat ik niet vond dat dit een vrije trap was", zei Wenger na afloop van de op een 2-2-gelijkspel geëindigde wedstrijd. Er hangt Wenger nu opnieuw een zware straf boven het hoofd. De FA had hem trouwens gewaarschuwd zichzelf beter te gaan gedragen. Wenger gaf toe dat het niet makkelijk is want hij bekende een slechte verliezer te zijn. "Het doet me heel erg pijn als we verliezen en hetzelfde geldt als we punten verliezen. Als je mij iemand kan aanwijzen die wel een goede verliezer is, dan mag je mij die tonen want ik zou die persoon dan graag ontmoeten. Hier is geen ruimte voor good losers", aldus Wenger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties