Lyon aast op St.-Etienne-spits

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lyon aast op St.-Etienne-spits
Foto: © SC

Olympique Lyon heeft zich bij aartsrivaal AS St.-Etienne gemeld voor aanvaller Frédéric Piquionne. Dat staat vandaag in de gezaghebbende Franse sportkrant L'Equipe te lezen. De snelle spits moet bij de Franse landskampioen het spitsenprobleem gaan oplossen.

Lyon-coach Gérard Houiller kan momenteel niet beschikken over Karim Benzema, de Braziliaan Fred en de Noor John Carew. De coach wil echter geen risico's nemen met het oog op de tweede seizoenshelft en wil daarom een extra aanvaller. Ook Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas zag het probleem en komt dus met de nodige fondsen op de proppen.

Piquionne is een 22-jarige Fransman die eerder ook al werd gevolgd door de Schotse topclub Glasgow Rangers. De snelle aanvaller maakt momenteel het goede weer in het Stade Geoffroy Guichard. Eerder speelde Piquionne voor Stade Rennes en Nîmes. De interesse in Piquionne wijst er ook op dat Houiller het niet ziet zitten om de Braziliaan Nilmar terug naar het Stade Gerland te halen. Verder lijkt ook de belangstelling in Ajax-aanvaller Markus Rosenberg geen vervolg te krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties