Mancunians naar gehavend Newcastle

Luc Goderis
| 0 reacties
Mancunians naar gehavend Newcastle
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Competitieleider Manchester United trapt het nieuwe jaar af in St. James' Park in Newcastle.  Bij winst kunnen de Mancunians voor minstens één dag hun voorsprong op naaste achtervolger Chelsea uitdiepen tot maar liefst negen punten.
 
Newcastle Utd ontvangt op nieuwjaarsdag competitieleider Manchester Utd en het belooft voor manager Glenn Roeder puzzelen te zullen worden op het middenveld.  Op tweede kerstdag viel Peter Ramage immers geblesseerd uit en zo beschikt Roeder maar over één centrale middenvelder meer.  Waarschijnlijk verhuist Nicky Butt daardoor naar het centrum, want ook Titus Bramble en Craig Moore liggen nog in de lappenmand.
 
Het enige twijfelgeval in de kern van Sir Alex Ferguson is Rio Ferdinand.  De verdediger sukkelt met een lichte blessure aan het scheenbeen en raakt misschien niet speelklaar.  Paul Scholes en Nemanja Vidic keren terug uit schorsing en Gary Neville is fit en zit opnieuw in de selectie.
 
Zowel dezelfde wedstrijd van vorig seizoen als de wedstrijd tijdens de heenronde wonnen de Reds met 2-0.  Wayne Rooney en Ruud van Nistelrooy zorgden in 2005 voor de doelpunten terwijl Ole Gunnar Solskjaer eerder dit seizoen, met Ã©Ã©n doelpunt net voor rust en ééntje net erna, de schutter van dienst was.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties