Soccercup: Wetteren - Oudenaarde

Bart Hermans

De laatste wedstrijd van de poules is er een tussen Wetteren en Oudenaarde . Oudenaarde heeft genoeg aan een gelijkspel om de halve finales te bereiken. Bij verlies gaat  Wetteren door naar de Halve finales.

Wetteren komt op voorsprong via een doelpunt van Reyms.

Oudenaarde scoort de gelijkmaker via Nouhass.

Oudenaarde komt op een 1-3 voorsprong na doelpunten van Melki en Matthieu.

Oudenaard lijkt de halve finales binnen handbereik te hebben want het komt via Coulibaly 1-4 voor.

Wetteren zet in de laatste minuten van de eerste helft een rush in , ze scoren via Ghijselinck en Steven Maes.

In het begin van de tweede helft komt Wetteren terug langszij door opnieuw een doelpunt van Steven Maes.

Wetteren probeert op zoek te gaan naar de overwinning maar krijgt een koude douche. Oudenaarde kan op de counter via Nouhass de 4-5 scoren.

Oudenaarde lijkt het laken nu defenitief naar zich toe te trekken , het scoort de 4-6 via Melki.

Wetteren geeft het nog niet op , Jurgen Sermijn maakt er 5-6 van.

Shoot-out voor Wetteren , Reyns maakt de gelijkmaker.