Deisler wilde stoppen met voetballen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Deisler wilde stoppen met voetballen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sebastian Deisler, middenvelder bij Bayern München, heeft overwogen om zijn voetbalcarrière vroegtijdig te beëindigen. De Duitse international raakte vorig jaar in maart voor de zoveelste keer geblesseerd aan zijn knie waardoor hij het WK in eigen land aan zijn neus zag voorbijgaan.

Tegenover het Duitse persbureau DPA vertelde Deisler dat hij overwoog te stoppen. De bewuste knieblessure liep Deisler op tijdens een interland met Duitsland in en tegen Italië waardoor hij voor de vijfde keer al aan zijn knie moest geopereerd worden. Hij kon tot november van vorig jaar niet meer in actie komen.

Ondertussen zou de gedachte om te kappen met voetbal uit het hoofd van de 36-voudig international verdwenen zijn. Aan een rentree bij de Mannschaft wil Deisler evenwel nog niet denken. Hij was in het verleden door blessures en depressiviteit met Duitsland enkel nog maar aanwezig op het EURO 2000. 

Ook nu is Deisler, een ex-speler van Hertha BSC Berlijn en Borussia Mönchengladbach, niet fit. Hij herstelt momenteel van een spierblessure aan zijn dijbeen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties