Antwerp-bestuur: 'Lierse zoekt uitvlucht'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Antwerp-bestuur: 'Lierse zoekt uitvlucht'
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Het heeft lang geduurd, maar na de schermutselingen tijdens de bekerwedstrijd Lierse – Antwerp heeft ook het bestuur van de Great Old van zich laten horen. Bij Antwerp reageert men verbaasd op de berichten uit Lier.
 
"Er zijn welllicht enkele problemen geweest, maar nu is Lierse toch aan het overdrijven. Lierse zoekt een stok om Antwerp en de politie te slaan. Ze zouden beter naar zichzelf kijken. Lierse is ons aan het viseren en dat is niet goed voor ons imago", aldus commercieel manager Carl Geeraerts.
 
Ook over de reden van het ontslag van Lierse-manager Danny Aras stelt men zich op Antwerp vragen. "Zou hij enkel daarom ontslag nemen? Zou er niet meer achterzitten? Een zware nederlaag, terwijl ze net vier nieuwe spelers hebben gekocht. Een stadion dat wordt overgenomen door bezoekende fans en de supporters die zich tegen hem keerden? Er zit volgens mij meer achter."
 
Ook Julien De Ridder, preses van de Antwerp-supportersfederatie, begrijpt er niet veel van. "We hadden een aparte tribune gevraagd aan de politie van Lierse, maar die weigerde dat. En heel het gedoe over de man die op de tribunes heeft geplast was voor niets nodig. Die man is door onze eigen mensen (spotters) herkend en is meteen geverbaliseerd. Ook daar heeft men meteen opgetreden."
 
Momenteel heeft de federale politie alle beelden opgevraagd aan Sporza tv en willen ze alle incidenten opnieuw bekijken. Het is duidelijk dat ook zij niet bij de pakken blijven zitten. [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties