Tomasson erg dicht bij Villarreal

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Tomasson erg dicht bij Villarreal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens verschillende Spaanse media zou de Deense aanvaller Jon Dahl Tomasson dichtbij een akkoord zijn met de Spaanse eersteklasser FC Villarreal. De huidige nummer elf uit de Primera Division zou de voormalige Deense international voor zes maanden huren van de Duitse club VfB Stuttgart.

Bayram Tutumlu, de zaakwaarnemer van Tomasson, was zaterdagavond in Villarreal aanwezig om het competitietreffen tegen Sevilla (0-0, nvdr) bij te wonen. Bij de club uit Andalusië staat namelijk een andere Deen, Christian Poulsen, onder contract waarvan Tutumlu ook de belangen verdedigt.

Na afloop van de wedstrijd tussen Villarreal en Sevilla gaf Tutumlu toe dat Villarreal erg verregaande interesse had in de 30-jarige Deen. "Gisteren sprak ik met José Manuel Llaneza, een bestuurslid, en die vertelde me dat er binnenkort een vergadering zou plaatsvinden. Een mogelijke contractering zal volgens mij niet lang meer duren", aldus Tutumlu.

Tomasson kon verder ook al op interesse rekenen van UD Levante en Torino, maar volgens Tutumlu maakt Levante geen schijn van kans. "Ik kreeg een belletje van Levante, maar ik was heel duidelijk. Jon Dahl Tomasson wil enkel voor Villarreal uitkomen, ook al is de interesse van Levante, die al drie weken duurt, niet afgenomen", besluit Tutumlu.

        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties