Barça maand zonder Sylvinho

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Barça maand zonder Sylvinho
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona zal zo'n maand niet kunnen rekenen op de diensten van de Braziliaan Sylvinho. De verdediger liep vanochtend op training een spierblessure op en moest voortijdig de oefensessie verlaten.

Er is nog geen definitief oordeel geveld over de blessure, maar de Catalanen lieten al weten dat ze de Braziliaan toch een maandje zullen moeten missen. 

Voor Frank Rijkaard, de coach van de Champions League-winnaar, is de blessure van de 32-jarige Sylvinho Mendes Campos Junior wel een tegenvaller. De linksachterpositie bij FC Barcelona is een plaats waar veel geroteerd wordt. Giovanni Van Bronckhorst en Sylvinho speelden elk om beurt op die plaats omwille van het drukke programma van de Spaanse landskampioen. Door zijn blessure zal Sylvinho de heenwedstrijd in de achtste finale van de Champions League tegen FC Liverpool moeten missen.

Naast Sylvinho moest ook Lilian Thuram vroeger dan voorzien de douches opzoeken. De Franse verdediger liep een kuitblessure op en is onzeker voor het duel van komend weekeinde tegen Celta de Vigo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties