Overmeire: 'Vrienden willen dat Gent wint'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Overmeire: 'Vrienden willen dat Gent wint'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond staat met AA Gent – Sporting Lokeren een echte Oost-Vlaamse derby op het programma. Killian Overmeire, geboren en woonachtig in het Gentse maar bijna heel zijn leven spelend voor Lokeren, kijkt alvast uit naar de confrontatie.
 
“Het is hier voor iedereen een speciale wedstrijd. Voor de supporters is het de match van het jaar. De derby wordt hier altijd intens beleefd,” vertelt Overmeire aan Voetbalkrant. Zelf ondervindt hij weinig last van de rivaliteit tussen beide clubs. “Ik heb wel veel vrienden en familie die voor Gent supporteren. Naar aanleiding van de wedstrijd hebben ze mij al enkele berichtjes gestuurd.  Het blijft gelukkig maar om te lachen.” Krijgt Lokeren er zaterdag enkele supporters bij? Overmeire: “Ze blijven waarschijnlijk gewoon voor Gent supporteren. Ze hebben gezegd dat ik een doelpunt mag maken zolang dat Gent maar de drie punten pakt.”
 
Sinds de komst van Slavo Muslin naar Daknam krijgt Overmeire opmerkelijk minder speelkansen. Vreest hij deze speciale match te missen. “Daar kan ik weinig op zeggen. De opstellingen worden pas morgen bekend gemaakt. Als ik niet speel moet je aan de trainer vragen waarom. Hij beslist uiteindelijk wie er op het veld staat.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties