'Als we niet winnen, zijn we Europa niet waard'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
'Als we niet winnen, zijn we Europa niet waard'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Voor Club Brugge is het vanavond tegen Sint-Truiden -alweer- erop of eronder. Dat beseft ook Cedomir Janevski, die zijn vierde wedstrijd als trainer van Club tegemoet gaat. "Als we vanavond niet winnen, zijn we Europa niet waard."

"Als we niet winnen, is het voorbij", stelt Janevski in Het Laatste Nieuws. "Maar met dat scenario wil ik geen rekening houden. Ik geloof in een goed resultaat."

Vorige week verloor Club op Bergen, amper vijf dagen na de uitstekende prestatie tegen Anderlecht. "Ik wil hen die offday nog één keer vergeven. Maar ik heb hen meteen gezegd dat dit de laatste keer was dat ik hen in bescherming neem. Mijn geduld is niet eindeloos: nu wil ik een antwoord. Waarom presenteren we ons zo slecht tegen de kleinere ploegen? Een mentaliteitsprobleem? Ik weet het niet. Ik denk eerder een kwestie van onderschatting. Als het zou helpen, wil ik die van Sint-Truiden vragen om shirts van Anderlecht aan te trekken. Het is duidelijk: er moet vanavond gewoon gewonnen worden. Anders zijn we geen Europees voetbal waard."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties