Dury waarschuwt Newcastle voor AZ

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Dury waarschuwt Newcastle voor AZ
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de uitschakeling van Zulte-Waregem op het veld van Newcastle United, hadden beide coaches - Glenn Roeder en Francky Dury - het over de volgende tegenstander van The Magpies. Dat is namelijk het Nederlandse AZ Alkmaar.

"Newcastle was te snel voor ons. Ze zijn erg goed op de counter net als Chelsea. Maar pas op, AZ is een ploeg die technisch veel beter voetbal brengt dan wij. En ze worden gecoacht door een meester. Ik ben een coach, maar Louis Van Gaal is een 'master of football'", aldus Dury.

Glenn Roeder pikte meteen in op de woorden van de Zulte-Waregem-coach. "Je zou erover kunnen discussiëren dat hij de beste coach ter wereld is. Hij heeft periodes in zijn carrière gehad dat hij absolute top was. Hij heeft tonnen ervaring, dus ik kijk er erg naar uit", aldus de Engelsman.

Roeder was trouwens niet tevreden met de magere 1-0-overwinning tegen onze landgenoten die dan nog met een veredeld B-elftal speelden. "Ik was erg teleurgesteld dat we hun tactiek niet beter bestreden. Het doel was weliswaar om ons te kwalificeren voor de laatste zestien, dus in dat opzicht zijn we wel geslaagd", besloot Roeder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties