Anelka: 'Wil altijd bij Bolton blijven'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Anelka: 'Wil altijd bij Bolton blijven'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Fransman Nicolas Anelka zegt vandaag tegen Skysports dat hij erg gelukkig is Bolton Wanderers. In die mate zelfs dat hij er voor de rest van zijn actieve voetbalcarrière wil blijven voetballen. Het ging Anelka nochtans niet voor de wind bij het begin van het seizoen want hij kon in het Reebok Stadium zijn draai aanvankelijk niet vinden. 

De 27-jarige Anelka werd vorige zomer door Bolton-manager Sam Allardyce binnengehaald als een grote gok. Nu blijkt die gok zijn waarde te bewijzen want met enkele goede wedstrijden heeft hij eindelijk de harten van de Bolton-fans kunnen veroveren.

"Ik zie mezelf mijn carrière hier beëindigen. Ik heb in het verleden al genoeg meegemaakt in buitenlandse competities en hier voel ik mij op mijn gemak. Ik kan hier nog jaren voetballen ook al heb ik misschien de kwaliteiten om bij een absolute topclub te spelen. Ik weet dat ik één, twee of drie goede seizoen hier kan hebben en dan alsnog mijn kans kan wagen op het allerhoogste niveau, maar net zo goed blijf ik dus bij Bolton voetballen", aldus de Franse aanvaller.

Anelka staat nochtans bekend als een echte clubhopper. De afgelopen jaren versleet hij de ene club na de andere. Het begon toen hij Paris Saint-Germain verliet voor Arsenal. Na zijn vertrek bij The Gunners ging het bergafwaarts na avonturen bij Real Madrid, weer PSG, FC Liverpool (op uitleenbasis), Manchester City, Fenerbahçe SK om zo in Noord-Engeland te belanden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties