Terjoden opnieuw onderuit, nu tegen Berlare

Gentil Dossche
| 0 reacties
Terjoden opnieuw onderuit, nu tegen Berlare
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

    
Een gehavende thuisploeg vatte zijn opdracht het best aan, maar toonde zich in de zone van de waarheid te onmondig. Zevende nederlaag op rij dus voor de fusieploeg die zich dringend zal moeten bezinnen.
 
Baert opende de score en Terjoden bleek een tikkeltje doelgerichter te voetballen. Vanaf het tweede gedeelte van de eerste periode nam Berlare over, wat in mogelijkheden langs Vergucht en Van Durme resulteerde. Bij de gelijkmaker (een vrije trap naast de muur) ging De Vos zeker niet vrijuit. Met de rust in zicht mikte Paerewijck op de paal. 

Na de koffie waren de bezoekers duidelijk de betere ploeg. Vermeir lukte de gemakkelijkste goal uit zijn loopbaan. Vermeir, Paerewijck en Vergucht vergaten de fusieploeg helemaal uit te tellen. Van den Branden miste de gelijkmaker.
 
SK Terjoden Welle: De Vos, De Baeremaker, Van den Branden, Vermeulen, Bellon, De Backer, Van Der Stockt, Baert, De Mol (76’ Gits), Van Den Borre en Martens.
 
SK Berlare: Van Der Straeten, Van Durme, Simmy (43’ Van Den Bergh), Vastenavondt, Vermeir (63’ Praet), Vergucht, Van de Sompel (83’ Baert), Paerewijck, Herteleer, Van Der Snickt en De Rechter.
 
Doelpunten: 9’ Baert 1-0, 31’ Van de Sompel 1-1, 61’ Vermeir 1-2
 
Geel: De Baeremaker en Paerewijck.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (1)

Nieuwste reacties