Hassan bevestigt vertrek

Greg Docx
| 0 reacties
Hassan bevestigt vertrek
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht-middenvelder Ahmed Hassan zal ondanks zijn huidige bloedvorm zijn plannen om terug te keren naar Egypte niet herzien. Dat vertelde hij de website Filgoal.com. Hassan was woensdag nog goed voor twee goals in de 6-0-verplettering van leider racing Genk in de Beker van België. Het waren zijn dertiende en veertiende van het seizoen.

,,Zoals ik eerder al zei, heeft mijn beslissing om deze zomer terug te keren naar Egypte niets te maken met mijn matig niveau eerder dit seizoen of met een slechte aanpassing aan België. Het gaat louter om familiale redenen en mijn besluit staat vast."

,,Ik ben erg blij dat ik weer in vorm ben en scoor. Deze prestaties zullen me helpen doorzetten tot het einde van het seizoen', zegt de 31-jarige middenvelder. ,,Ik ben bovendien het leven in België gewoon geworden en ik heb een steeds sterkere band met mijn ploegmaten.'

Hassan gaf de voorbije weken te kennen dat hij pas op het einde van het seizoen zou beslissen over een eventueel vertrek. Hassan is sinds enkele weken ook razend populair bij de paars-witte fans, er hangen zelfs al Arabische spandoeken in het stadion bij elke thuiswedstrijd.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties