Emerson wil slagen in Madrid

Kristof Blomme
| 0 reacties
Emerson wil slagen in Madrid
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emerson, die deze zomer de overstap maakte van Juventus naar Real Madrid, is niet tevreden met het niveau dat hij dit seizoen haalde. Toch wil de Braziliaan er nog alles aan doen om te slagen in Madrid. 

Toen Juventus degradeerde naar de Serie B besliste Emerson om de Italiaanse club te verlaten. Hij verkaste samen met trainer Capello en Cannavaro naar Real Madrid. Door een slecht vormpeil kon hij daar echter zijn stempel nog niet drukken. Toch wil de Braziliaanse international slagen bij de Koninklijke. 

"Het is een nieuwe ervaring voor me. Nooit eerder maakte ik dit mee, de ene dag voel ik me goed, de andere dag slecht. Toch wil ik opnieuw de speler worden die ik was bij Juventus en Brazilië. Ik heb nog een contract van twee seizoenen. Ik zal de komende maanden hard werken."

Dit seizoen werd Emerson al uitgefloten door het thuispubliek in Bernabeu. Bovendien deed een verhaal de ronde dat Emerson weigerde te spelen. Dat laatste doet de Braziliaan af als onzin. "Opbouwende kritiek is belangrijk, maar sommige mensen zeggen dingen die onjuist zijn. Dat raakt me wel. De trainer beslist wie speelt en daar leg ik me bij neer. Het is niet waar dat ik ooit weigerde te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties