Navarro zenuwinzinking nabij

Dries Olaerts
| 0 reacties
Navarro zenuwinzinking nabij
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Valenciaverdediger David Navarro heeft het emotioneel bijzonder moeilijk. Volgens zijn Italiaanse ploegmaat Moretti is de 27-jarige Spanjaard  "mentaal volledig gekraakt". Oorzaak van alle problemen is de zware schorsing die Navarro opgelegd kreeg na zijn agressieve gedrag in de Champions League.


Na afloop van de wedstrijd Valencia Inter Milaan ontstond er een opstootje op het terrein, waarna wisselspeler Navarro het veld opstormde en tegenstander Burdisso een rake klap verkocht. De Argentijnse speler brak zijn neus, en het kwam tot een gevecht in regel tussen de spelers onderling en hun begeleiders. De schermutselingen zouden uiteindelijk  tot in de kleedkamers doorgaan.

Navarro werd als voornaamste aanstoker beschouwd, en kreeg prompt een schorsing van liefst zeven maanden opgelegd. Andere betrokkenen zoals Julio Ricardo Cruz, Ivan Cordoba en Carlos Marchena kwamen er met zes (Europese) matchen merkelijk beter van af.

Inmiddels besliste de FIFA om de disciplinaire straffen van de UEFA wereldwijd over te nemen, zodat Navarro tot oktober zelfs geen vriendschappelijk treffen mag afwerken. Bovendien deelde Valencia's Sportief Directeur Amadeo Carboni deze week mee dat de vechtersbaas op de transferlijst geplaatst wordt.  [PC]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties