Ajax bekeek een Reading-speler

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ajax bekeek een Reading-speler
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Ajax Amsterdam zijn ze in volle titelstrijd al bezig met het volgende seizoen voor te bereiden. In iedere linie wil trainer Henk Ten Cate extra versterking en voor het middenveld komt de Engelsman Steve Sidwell in aanmerking. Ajax-directeur Martin Van Geel was afgelopen weekend een aandachtig toeschouwer tijdens het duel tussen Tottenham Hotspur en FC Reading.

Sidwell, 24 jaar, stond de hele partij op het veld maar kon zijn stempel op het veld niet drukken. Reading verloor op White Hart Lane met 1-0 na een strafschopdoelpunt van Robbie Keane. Maar in andere wedstrijden liet Sidwell wel zijn kunnen zien. Sidwell is één van de uitblinkers bij de Engelse seizoensrevelatie. Hij speelde tot dus ver alle wedstrijden mee in de Premier League en op het einde van dit seizoen is hij transfervrij.

Ajax is niet de enige mogelijke gegadigde voor Sidwell want het krijgt ongetwijfeld de concurrentie van tal van andere Engelse clubs. Ook Reading hoopt nog steeds dat het de talentvolle middenvelder kan overhalen alsnog bij de neo-eersteklasser te blijven. 

Sidwell is een jeugdproduct van Arsenal en speelt sinds 2003 voor Reading. Sidwell speelde destijds op uitleenbasis bij Brentford, Brighton en in 2002...  SK Beveren waar hij een onopgemerkte passage maakte door er nooit in actie te komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties