'Rangers wil Buffel ruilen voor Koevermans'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Rangers wil Buffel ruilen voor Koevermans'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Schotse topclub Glasgow Rangers blijft fel geïnteresseerd in de diensten van de Nederlandse aanvaller Danny Koevermans. Volgens de Schotse krant The Evening Times willen The Gers onze landgenoot Thomas Buffel betrekken in een mogelijke ruil.

Koevermans wordt gezien als dé grote kandidaat om de Kroatische spits Dado Prso te vervangen. Die koos er voor om op het einde van dit seizoen Ibrox Park te verlaten nadat een knieblessure hem belet nog op het allerhoogste niveau te presteren. Daardoor heeft Rangers-manager Walter Smith enkel nog Kris Boyd, Filip Sebo en Nacho Novo als aanvallers rondlopen in zijn spelersselectie.

Shota Arveladze, collega-spits bij Koevermans' huidige club AZ Alkmaar, heeft de Nederlander al veel verteld over zijn avonturen bij Glasgow Rangers waardoor die wel stilaan overtuigd geraakt om het ginds te proberen. De Rangers willen Buffel als ruil aanbieden. Onze landgenoot wil weg uit Schotland en tijdens de winterstop had hij bijna getekend bij de Duitse eersteklasser Hannover 96. Het feit dat Glasgow fel geïnteresseerd is in de diensten van Koevermans betekent wellicht dat Bosko Balaban (Club Brugge) volgend jaar hoogstwaarschijnlijk niet in Schotland zal spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties