Interview Pereira en Haznadar na United-Antwerp

Niels Hendriks
| 0 reacties
Pereira en Haznadar na United-Antwerp
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KVSK United won zaterdagavond voor het eerste sinds 9 december 2006 nog eens een wedstrijd. Kind van de rekening werd titelkandidaat Antwerp. Een zwak Antwerp kwam nog wel op voorsprong, maar verloor uiteindelijk terecht met 3-1 van een herboren KVSK United.
 
Onze mediapartners van United TV brachten na de wedstrijd uitblinkers Marcos Pereira en Admir Haznadar voor de camera. “We wisten dat het niet langer meer kon duren, oké het is zeven wedstrijden voor het einde. Maar we geloven er 100 % in dat we in tweede klasse kunnen blijven.” Over de terugkeer van Harald Pinxten zei de Braziliaan het volgende: “Iedereen wist voor het seizoen dat Harald een belangrijke speler zou zijn in deze ploeg, niet alleen op de wedstrijden maar ook op training. En het is niet toevallig dat we na zijn terugkeer terug beter beginnen te voetballen.”
 
De blessuregevoelige Admir Haznadar stond voor de zesde maal dit seizoen aan de aftrap en had een belangrijk aandeel in deze zege. “Eindelijk, na zoveel punten verloren te hebben en zoveel pech denk ik dat we vandaag toch verdiend gewonnen hebben. De eerste helft was gelijkopgaand, we komen ongelukkig op 0-1. En we komen terug op 1-1 en vanaf dan hebben we de wedstrijd niet meer uit handen gegeven. Vooral de tweede helft hebben we heel goed gespeeld vind ik. Als we zo blijven spelen zullen we binnen de kortste keren uit de degradatiezone geraken.” De ex-PSV’er kijkt al vooruit naar volgende week bij Tienen: “Tienen uit is moeilijk, maar wel te doen denk ik. Als je Antwerp van de mat kan spelen in de tweede helft, waarom kan je dan in Tienen niet stiekem winnen?”
 
Antwerp coach Warren Joyce was uiteraard niet tevreden over de prestatie van zijn ploeg: “De eerste helft waren we slecht, er was een gebrek aan zin in de wedstrijd. Ik ben erg erg teleurgesteld in de toewijding van mijn spelers. Ik had het zelf op het veld beter gedaan dan de meerderheid van mijn spelers.”

De volledige interviews kan u bekijken op United TV:
Interview Marcos Pereira
Interview Admir Haznadar
Persbabbel met beide trainers
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties