Lyon blijft in Houllier geloven

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lyon blijft in Houllier geloven
Foto: © SC

Gérard Houllier blijft ook volgend seizoen trainer van Olympique Lyon. Dat heeft de voorzitter van de club uit de Rhônestad, Jean-Michel Aulas, bevestigd in de toonaangevende Franse sportkrant L'Equipe.

Olympique Lyon doet het nochtans de laatste weken niet zo goed. Zo werd de club vorige maand uitgeschakeld in de achtste finales van de Champions League door AS Roma en verloor het twee weken terug de finale van de Franse ligabeker van Girondins Bordeaux. De landstitel is voor l'OL nog maar een kwestie van tijd maar toch is de positie van Houllier wankeler geworden.

"Het is complete nonsens. Natuurlijk staat hij volgend seizoen weer voor onze groep. Daar bestaat geen twijfel over. Enkele spelers zullen straks wel de club verlaten, maar niet omdat ze ongelukkig zijn. Het is nu eenmaal het beleid van Lyon om spelers te verkopen wanneer ze hun hoogtepunt bereiken en dus een flink transferbedrag vertegenwoordigen", aldus Aulas. 

Houllier is trainer van Olympique Lyon sedert de zomer van 2005 en schonk de club meteen een vijfde landstitel op rij. Daar komt nu quasi honderd procent zeker een zesde titel bij. Olympique Lyon heeft momenteel zeventien punten voorsprong op het tweede gerangschikte RC Lens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties