Pocognoli kan Genk niet beloven dat hij blijft

Pocognoli kan Genk niet beloven dat hij blijft
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Sébastien Pocognoli ontbolsterde dit seizoen volledig bij Racing Genk en dat is een aantal buitenlandse clubs niet ontgaan. Enkele weken geleden nog raakte bekend dat AZ Alkmaar interesse heeft in de jonge verdediger. Pocognoli zelf is wel te vinden voor een vertrek en wil dan ook niet beloven dat hij ook volgend seizoen nog in het Fenix Stadion - dan Cristal Arena - speelt.

"Ik weet dat AZ me volgt. Ik heb al met Maarten Martens en Moussa Dembele gepraat. Het tactische plaatje zou zeker passen. Ik ga niet hypocriet doen door te zeggen dat ik sowieso zal blijven. Ik wacht af en kijk wat Genk wil", aldus de Luikenaar in Het Belang van Limburg.

Ook de toekomst van aanvaller Kevin Vandenbergh in Limburg is onzeker. De spits scoorde sinds de winterstop nog maar twee keer. Bij een goed bod zou hij Genk mogen verlaten. Volgens enkele kenners zoals Jan Ceulemans en Wilfried Van Moer kan Vandenbergh misschien naar Nederland verhuizen. "Anderlecht zit niet te wachten, Club Brugge misschien... Spanje blijft een droom vrees ik", aldus Van Moer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties