Interview Bistiaux: 'Dit kan gevolgen hebben'

Joeri De Ren
| 0 reacties
Bistiaux: 'Dit kan gevolgen hebben'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Paul Bistiaux was net als velen aangedaan na de wanprestatie tegen Leuven.  Ook de secretaris zag een zeer slap Antwerp aan het werk en besefte dat de ploeg nog maar een schim is van de groep die Dender, Lierse, Lokeren en Mechelen wist te bedwingen.  "Ik stel samen met jullie vast dat er niets meer overblijft van de ploeg die bijvoorbeeld enkele maanden geleden Dender lik op stuk gaf. Maar ondanks een zwak spelpeil en een slecht resultaat zou ik iedereen willen oproepen positief te blijven jegens onze jongens en onze club."  

Wij begrijpen deze oproep, maar ook de secretaris moet toch begrijpen dat de supporters teleurgesteld zullen zijn na deze wedstrijd.  "Ik ben ook teleurgesteld, maar het belangrijkste is wel de eindronde en dan moet de ploeg er terug staan. Dat is en blijft mogelijk en daar moeten we ons op focussen."

De secretaris, die al langer bekend staat als een van de grote bezielers van het fraaie samenwerkingsakkoord van zijn club met Manchester United, fulmineerde begrijpelijkerwijs heftig tegen de reactie van een kleine groep supporters die zich ostentatief tegen de Engelsen keerde.  "Het meest spijtige vanavond is de reactie van sommige van onze fans jegens de coach en de spelers. Ik vind dit beneden alle peil. Ik geef toe dat de Engelsen momenteel niet hun beste niveau halen, maar ook al onze andere jongens zijn ziek in hetzelfde bed. Dit gedrag zal zeker gevolgen hebben voor onze club, en ik vrees dat het geen goede gevolgen zullen zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties