Top twee zondag in actie

Kristof Blomme
| 0 reacties
Top twee zondag in actie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag worden in de Jupiler League nog twee matchen afgewerkt. Zowel Anderlecht als Racing Genk, de top twee in het klassement, komen nog in actie. Om 18 uur nemen de Limburgers het in eigen huis op tegen Moeskroen. Anderlecht trekt om 20.30 uur naar Roeselare. 

Genk telt voorlopig nog twee punten achterstand op Anderlecht. Mits winst volgt Standard al op negen punten van Genk, met nog drie partijen te gaan. De eerste twee plaatsen kan Genk dan niet meer ontsnappen. Moeskroen kan de match ontspannen aanvatten. Het staat twaalfde met 35 punten. Bij de thuisploeg blijven Bosnjak, Matoukou en Ogunjimi out. Haroun start allicht in de basis ten koste van Coelho. Soetaers is nog twijfelachtig. Ljubojevic start voorin. Moeskroen kan niet rekenen op Assou die geblesseerd is. Dorothée kijkt geschorst toe. 

Anderlecht gaat op bezoek bij Roeselare. Paars-wit heeft alles in eigen handen. Nog vier keer winnen zou betekenen dat de titel binnen is. Roeselare staat op een tiende plaats, na een goede heenronde. Bij de West-Vlamingen zijn Vanderhaeghe, Beauprez, Raeymaeckers en Annys uitgeschakeld. Sierens speelt zijn laatste match dit seizoen. Eloi is twijfelachtig, net als Allagui, de huurling van Anderlecht. Bij paars-wit zijn Goor, Pareja, Mpenza en Tchité niet fit. Wasilewski zit op de strafbank. Mbokani start allicht voor het eerst aan een match.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties