KSK.Maldegem kan degradatie niet meer ontlopen.

Hendrik De Vriesere

De laatste waterkans om niet te degraderen naar vierde, was winst behalen bij Willebroek-Meerhof. De mee gereisde supporters en bestuursleden bleven niet lang op hun honger zitten. Als Annicaert in de eerste minuut werd gestuit door Van Trier kon Notte in de rebound de 0-1 binnen prikken. De bezoekers lieten hun kansen niet liggen en doelman Van Ryckegem kon twee kanonschoten van Poppe met zijn vuisten onschadelijk maken.  Op het halfuur verlengde Dupont een voorzet van De Bilde die de vrijstaande Blommaerts kon bedienden en kans werd benut 1-1 in de 32''. Na rust was het de thuisploeg die met het sterk trio Van Ryckegem tweemaal kon vloeren in de 61'' Blommaerts bediende Dupont en 2-1. En ook De Bilde met een magistrale één- twee rondde Dupont mooi af met een lobbal in de winkelhaak en zou stond de eindstand in de 83'' 3-1 op het bord.

Doelpunten : 1' Notte (0-1), 32' Blommaerts (1-1), 61' Dupont (2-1), 83' Dupont (3-1).

Willebroek-Meerhof : Van Trier (75'Reynaert), Budts, De Witte, Blommaerts, Leemans (55' Meire), Dupont, Van Reeth, Cordier (79' Hercor), Van Der Heyden , Poppe, De Bilde.

KSK.Maldegem : Van Ryckegem, Rys, De Decker, Cornelis, Nkunku, Notte, Bulens, Madou (75' Wille), Calsyn (72' De Corte), De Buck, Annicaert.