Proto mag vertrekken bij Anderlecht, Herpoel in beeld

Dirk Pieters
| 0 reacties
Proto mag vertrekken bij Anderlecht, Herpoel in beeld
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het ziet er naar uit dat Silvio Proto op zoek mag gaan naar een nieuwe club. De doelman van Anderlecht heeft van manager Herman Van Holsbeeck te horen gekregen dat hij weg mag. De goalie moet niet vertrekken, maar mag wel zoeken naar een nieuwe club.

Proto ligt nog tot 2010 onder contract, maar kan niet meer rekenen op een basisplaats bij Anderlecht. Zitka speelt een ijzersterk seizoen bij paars-wit en is duidelijk de nummer één. "Het is duidelijk dat Zitka de eerste doelman blijft. Ik heb een goed gesprek gehad met Van Holsbeeck en we zien wel hoe het verder gaat", aldus Proto.

Of Anderlecht de doelman gaat verkopen of verhuren is nog niet duidelijk. Momenteel zou enkel Charleroi de goalie willen huren, maar of paars-wit daar mee akkoord gaat valt nog af te wachten. 

Ondertussen kijkt Anderlecht wel al uit naar een vervanger. De club zou zelfs al contact hebben opgenomen met de manager van Fréderic Herpoel, einde contract bij AA Gent. Herpoel stond eerder al onder contract bij Anderlecht. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties