Programma-overzicht Belgacom 11

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Programma-overzicht Belgacom 11
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De spanning neemt toe in de Belgische voetbalcompetitie. Zaterdagavond worden er maar liefst acht voetbalwedstrijden tegelijk gespeeld. Belgacom TV brengt ze naar goede gewoonte allemaal op het scherm. Voetbalkrant.com brengt u een overzicht. Vergeet trouwens niet dat Belgacom dit weekend Multifoot lanceert, waar tussen de verschillende wedstrijden geschakeld wordt als er gescoord wordt.


Standard - Club Brugge
(Zaterdag 12 mei om 19u30 - All Foot)

De laatste grote topper van het seizoen, bovendien ook een vooruitgave van de bekerfinale. Standard kan zijn Europees ticket veiligstellen, Brugge daarentegen...

Standard wil er alles aan doen om zijn Europees ticket te verzilveren, nu ze niet meer voor de titel spelen. Club Brugge gaat de strijd aan met Charleroi om de Intertoto te kunnen spelen en dat kan alleen maar door een overwinning. Spanning troef op Sclessin.


Racing Genk - Charleroi
(Zaterdag 12 mei om 19u40 - All Foot)


Voor Racing Genk is het nu alles of niets en ook Charleroi heeft een overwinning nodig wil het bij de top blijven...

Bergen bewees dit seizoen een goede middenmoter te zijn, nadat het pas in eerste klasse aankwam. Voor Beveren lijkt de einde nu wel onvermijdelijk. De laatste rechte lijn begint met een overwinning of een ticket voor de eindronde.


Roeselare - Sint-Truiden
(Zaterdag 12 mei om 19u55 - All Foot & PPV)

Een wedstrijd zonder inzet, daar geen van beide ploegen nog met een bepaald doel voetballen. Op naar volgend seizoen...

Ook al bengelt Sint-Truiden onderaan de rangschikking, toch zijn de Limburgers al zeker van het behoud. Roeselare staat net in de rechterkolom van de rangschikking. Er wordt gespeeld voor de eer van de overwinning. 


AA Gent - Germinal Beerschot
(Zaterdag 12 mei om 19u55 - All Foot & PPV)


Gent wil koste wat het kost hogerop en zal daar alles aan doen. Ten koste van Germinal Beerschot?

Gent staat op een eervolle vierde plaats, maar wil graag Europees spelen. Germinal Beerschot heeft niets te winnen of te verliezen, tenzij een topschuttersplaats voor Sterchele. Wie wint?


Lierse - Moeskroen
(Zaterdag 12 mei om 19u55 - All Foot & PPV)


Tweede klasse is nu wel heel dichtbij voor de Pallieters. Moeskroen gaat voor een plaats in de linkerkolom van het klassement

De kans dat Lierse volgend jaar nog in eerste klasse blijft, wordt steeds kleiner. Zal moeheid aan het einde van het seizoen een rol spelen of zorgen ze toch nog voor de verrassing? Moeskroen kan nog in de linkerkolom van de rangschikking terecht komen en zal er dan ook alles aan doen om dit te bereiken.

Zulte Waregem - Lokeren
(Zaterdag 12 mei om 19u55 - All Foot & PPV)


Kan Lokeren het verlies van de heenronde rechtzetten in het Regenboogstadion? Een laatste inspanning kan voor rust zorgen.

Lokeren zal proberen zijn laatste gewichtjes in de schaal te leggen en het seizoen op een positieve manier af te ronden. Zulte Waregem kijkt terug op een 0-2-overwinning van de heenronde en zal trachten even goed te doen.

Anderlecht - FC Brussels
(Zaterdag 12 mei om 19u40 - All Foot)

De Brusselse derby van de waarheid, tenminste voor Anderlecht dat moet winnen om de titel binnen te rijven...

Brussels heeft niets meer te bewijzen in dit kampioenschap en kan stilaan uitbollen en naar volgend seizoen uitkijken. Anderlecht zal in de laatste thuiswedstrijd zijn publiek de titel cadeau willen doen. Een overwinning is dus noodzakelijk voor de thuisploeg. Sfeer verzekerd in deze Brusselse strijd.

Beveren - Bergen
(Zaterdag 12 mei om 19u55 - All Foot & PPV)

Voor Bergen wordt dit een wedstrijd voor het plezier, want er is geen inzet meer. Beveren vecht nog volop tegen de degradatie.

Bergen bewees dit seizoen een goede middenmoter te zijn, nadat het pas in eerste klasse aankwam. Voor Beveren komt de degradatie steeds dichter bij. Spanning troef dus op de Freethiel.


Italiaans voetbal

Inter Milan - Lazio Roma
(Zondag 13 mei om 14u55 - All Foot - Herhaling om 22u25)

Catania - AC Milan
(Zondag 13 mei om 17u55 - All Foot)

AS Roma - Torino 
(Zondag 13 mei om 20u25 - All Foot)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties