Haroun wil duidelijkheid van Genk

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Haroun wil duidelijkheid van Genk
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Faris Haroun speelde dit jaar een goed seizoen nadat hij eind de vorige voetbaljaargang nog de mantel werd uitgeveegd van toenmalig voorzitter Jos Vaessen. Het ging zelfs zo goed, dat hij zijn seizoen bekroond ziet met een selectie voor de Rode Duivels. De vraag die zich nu stelt is of Haroun wel zal blijven bij de Limburgers. "Alles hangt af van wat Genk van plan is", zegt hij daarover.

"Plannen is in voetbal moeilijk want er kan zoveel gebeuren. Op korte termijn hoop ik mijn basisplaats vast te houden bij Genk en progressie te maken. Ik neem aan dat er binnenkort gesprekken zullen volgen. Genk moet nu duidelijk zijn. Opnieuw op de bank terechtkomen, heeft geen zin", aldus Haroun in Sport/Voetbalmagazine.

Faris Haroun leek in de tweede seizoenshelft onmisbaar geworden voor de vice-kampioen. Toen hij in Bergen uitviel met een knieblessure klonk het meteen dat hij hard gemist werd. Haroun zelf vindt dat je dat allemaal moet relativeren. "Vorige zomer was ik nog overbodig bij Genk. Nu zou ik onmisbaar zijn. Zo'n uitspraken betekenen niets. Het doet me wel plezier, maar eigenlijk spreken ze zich nu zelf tegen", aldus Haroun. "Ik ben eigenlijk al twee jaar klaar, maar het enige verschil met vroeger is dat ik nu meer speelkansen heb gekregen in een goed draaiend geheel. Maar ik neem niemand iets kwalijk", besluit de Belg met Tsjaadse roots.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties