Tuncay wekt Spaanse interesse op

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Tuncay wekt Spaanse interesse op
Foto: © SC

De Turk Tuncay Sanli is blijkbaar erg gewild op de internationale transfermarkt. De Turkse pers meldt dat zowel Real Madrid als FC Barcelona interesse hebben in de aanvaller van Fenerbahçe.

Scouts van de twee Spaanse topploegen zouden morgen in de tribune zitten tijdens de stadsderby tussen Fenerbahce en Galatasaray. Erdinç Sahin, de zaakwaarnemer van de 25-jarige spits, zou al op de hoogte gebracht zijn van de interesse. Hij liet weten dat in de komende weken veel duidelijk zal worden omtrent de toekomst van zijn cliënt.

Naast de twee Spaanse toppers zouden ook Arsenal, FC Villarreal en Olympiakos Piraeus interesse hebben. The Gunners hadden vier jaar geleden ook al interesse in Tuncay en de Grieken zijn een opvolger voor de Braziliaan Rivaldo aan het zoeken die straks vertrekt na problemen met het bestuur.

Wie Tuncay wil binnenhalen, zal alvast niets moeten neertellen want hij is einde contract in Istanbul. Hij is een garantie voor doelpunten want in vijf seizoenen voor de Sarý Kanaryalar scoorde hij 59 treffers. Zijn meest in het oog springende prestaties waren een hattrick tegen Manchester United in de Champions League en hij scoorde ook drie doelpunten in de terugwedstrijd van het barrageduel voor kwalificatie voor het Euro 2004 tegen Zwitserland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties