Aisatti twijfelt over PSV

Dries Olaerts
| 0 reacties
Aisatti twijfelt over PSV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als het van PSV afhangt verlengt Ismail Aisatti eerder nog vandaag dan morgen zijn contract. De 18-jarige jeugdinternational denkt hier echter anders over, hij wil garanties voor hij zijn in 2009 aflopende overeenkomst openbreekt.

Tijdens het seizoen 2005/2006 maakte de jonge middenvelder van Marokkaanse origine zijn debuut in de hoofdmacht. Guus Hiddink stond toen nog aan het roer in Eindhoven. Aisatti kwam toen meteen tot 18 wedstrijden, waarin hij 2 goals liet optekenen. 

De nieuwe coach, Ronald Koeman, had blijkbaar iets minder vertrouwen in het talent. Onder zijn leiding kwam Aisatti slechts tienmaal in actie, en dit telkens als invaller. Reden genoeg voor zowel club als speler om over te gaan tot een uitleenbeurt.

FC Twente troefde ondermeer AZ af en zou tijdens de tweede seizoenshelft over de creatieve speler kunnen beschikken. In Enschede bloeide Aisatti helemaal open, en stond hij haast telkens in de basis. Mede door het goede spel van Aisatti dwong Twente een Europees ticket af. De Tukkers azen nu op een definitieve overgang van de belofte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties