Fanclubtornooi in Lommel halfweg

Niels Hendriks
| 0 reacties
Fanclubtornooi in Lommel halfweg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zesde internationale fanclubtornooi in Lommel is halfweg. Vandaag werden alle groepswedstrijden afgewerkt.

De vier groepswinnaars zijn bekend en zij zullen samen met de nummers twee uit elke groep morgen strijden voor de eerste acht plaatsen. Na de wedstrijden van vandaag volgde nog een gratis barbeque voor de deelnemers, een quiz en een fanclubparty.

In tegenstelling tot eerdere berichten was de ploeg van Germinal Beerschot er net zoals de vorige jaren wel bij. Van de minder goede bedoelingen van fans van Feyenoord en Antwerp viel niets te bespeuren. Op de eerste dag van het tornooi verbroederden de verschillende fanclubs dan ook in een goede sfeer zoals we gewoon zijn in Lommel.

En dan uiteraard nog even iets over de prestaties van onze eigen Voetbalkrant ploeg op het tornooi. Tegen Black & White (Aalst) en de Alken Girls werd er vlot gewonnen. Squadra United gaf forfait, alleen in de 12de man (PSV) moesten we onze meerdere erkennen. Maar dankzij een ruime zege tegen West side Ultras (Roda JC) eindigden we tweede in onze groep en spelen we morgen voor de eerste acht plaatsen. Nu al ons beste resultaat ooit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties