Simaeys: 'Ik zal mijn kans wel krijgen'

Simaeys: 'Ik zal mijn kans wel krijgen'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De eerste trainingsweek van Jeroen Simaeys bij Club Brugge zit er bijna op. De jonge middenvelder vertelt in Het Nieuwsblad over zijn eerste week, en over zijn toekomstplannen bij Club.

"In het begin voelde het wat onwennig, maar iedereen is hier erg vriendelijk", vertelt Simaeys. "Ik begin de spelers ook steeds beter te kennen. De trainingen zijn zwaar, maar dat is normaal bij de start van het nieuwe seizoen. Als je een maand hebt stilgelegen, is het nodig om de batterijen opnieuw op te laden. Ik heb het nooit anders geweten."

Of Simaeys niet bang is van de zware concurrentie op het middenveld? "Nee. Dat hoort zo bij een topclub, concurrentie moet er zijn. Ik vind het zelfs een goede zaak: je wordt automatisch naar een hoger niveau getild als je met zulke jongens traint. Toen ik hoorde dat Geraerts getekend had, was ik dus helemaal niet teleurgesteld, integendeel. Bovendien toonde Club dat het me echt wilde. Dat geeft me ook vertrouwen. Ik ga er alleszins niet vanuit dat ik een jaar op de bank zal wegkwijnen. Ik ben ook geen sukkelaar, hé. Ik zal mijn kans wel krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties