Reportage Een dag vol fun in Leuven

K M
| 0 reacties
Een dag vol fun in Leuven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de eerste editie afgelopen vrijdag in Oostende, ontving zaterdag Leuven Lotto Street Soccer. Voetbalkrant.com ging met een aantal redacteurs een kijkje nemen en merkte veel ambiance, veel sfeer en veel volk op.
 
Wat is nu eigenlijk Lotto Street Soccer? De hoofddoelstelling van het Lotto Street Soccer is om via voetbal de integratie van jongeren in de stad en het samenleven met elkaar te bevorderen. Samen sporten is immers een ideale manier om jongeren op een sportieve wijze met elkaar te leren omgaan. Sport bundelt heel wat positieve maatschappelijke waarden: teamwork, doorzettingsvermogen, creativiteit, behulpzaamheid, ambitie, aanvaarding van tegenslagen, enz… Daarnaast is er natuurlijk ook de promotie van sport bij jongeren en dat zijn allemaal zaken waarom Voetbalkrant.com graag meehelpt aan deze projecten.
 
In totaal zal Lotto Street Soccer deze zomer op 10 verschillende locaties het straatvoetbal promoten. Inschrijven is gratis, de enigste voorwaarde is dat je team uit vier personen bestaat en dat iedereen tussen de 6 en 16 jaar is. Je zal spelen op een veld van 20m op 12m met een boarding er rond. Naast de sportieve wedstrijden is er ook randanimatie voorzien zoals een voorstelling breakdancing, een game zone en bestaat de kans dat je onder meer Olivier Deschacht of Mbark Boussoufa tegen het lijf loopt. Kortom, zeker de moeite om eens af te zakken en een dag vol plezier te beleven.
 
Voor meer informatie, de data en de plaatsen van het tornooi en het inschrijvingsformulier kan je altijd terecht op de site www.lottostreetsoccer.be. Ook een mailtje aan de redactie van Voetbalkrant.com via info@voetbalkrant.com volstaat om meer informatie te bekomen.
 
Naast Lotto Street Soccer steunt Voetbalkrant.com samen met zustersite Sport-Planet.eu ook het project 3 on 3 Bounce. Net als Lotto Street Soccer willen de organisatoren van dit basketbalevenement sport bij de jeugd aanmoedigen. Een ploeg bestaat uit 3 spelers die gedurende 12 minuten een wedstrijd tegen elkaar spelen. Ook bij dit project is er animatie voorzien en komen professionele basketters hun skills tonen. Voor meer informatie kan je steeds terecht op www.3on3bounce.be of bij de redactie van Sport-Planet.eu via secretariaat@sport-planet.eu.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties