Belgian Irons nu al op pad voor tickets

Mario Lelievre
| 0 reacties
Belgian Irons nu al op pad voor tickets
Foto: © SC

Gisteren trok er een afvaardiging van de Belgian Irons naar Londen om er in Upton Park te praten met de mensen van de West Ham United Ticket Office. De Belgen werden er ontvangen door Gina Allen, die reeds 10 jaar de contactpersoon is van de Belgian Irons bij de Hammers. Allen verlaat de Londense club op het eind van deze maand en dat is niet zo goed nieuws voor de Belgische fanclub. Maar ze beloofde alvast aan haar Vlaamse gasten dat ze de Belgische fanclub zeker zou verdedigen bij de leiding van de Ticket Office voor ze de club verlaat. 

Een goed contact is alles want als je weet dat er 26.000 abonnees zijn op Boleyn Ground, 3000 tickets voor de bezoekers en nog eens een kleine 3000 tickets voor business klanten, spelers, extra tickets abonnees, reisbureaus, etcetera, dan blijven er slechts 3000 tickets over voor de vrije verkoop die nota bene start op 17 juli. Als je weet dat deze straks zullen verdeeld worden onder 30.000 leden dan weet je hoe laat het is en hoe belangrijk goede contacten aan de andere kant van de plas wel kunnen zijn. De Belgische Irons wisten ons ook te vertellen dat er daarom zeker een nieuw stadion met 60.000 plaatsen zal komen in de toekomst, verwacht wordt medio 2011. 

"Volgende week weten we of het hoofd van de Ticket Office ons voor elke thuiswedstrijd 50 tickets kan en wil verkopen. Dan zijn we wel uniek wat buitenlandse supportersclubs betreft", aldus Guy Buelens de voorzitter van de Belgian Irons. De leiding van de supportersclub uit Mechelen was gisteren maar liefst 13 uur van huis voor een onderhoud van 45 minuten in Londen. De fanclub heeft er nogal iets voor over: "Ja dat is zo maar dat is met plezier gedaan voor onze leden, trouwens, we kregen er gratis een tour in het stadion bovenop en mochten zelfs de kleedkamers binnen, dat gaf deze trip toch weer wat extra", voegde Guy Buelens er nog aan toe.
 
Wil jij ook eens een voetbalreis naar Londen meemaken surf dan eens naar www.belgianirons.be [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties