Legrottaglie: "Akkoord met Besiktas"

Fatih Altinpinar
| 0 reacties
Legrottaglie: "Akkoord met Besiktas"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens een artikel in La Gazzetta Dello Sport heeft Juventus-speler Nicolas Legrottaglie een heel goede aanbieding ontvangen van Turks vice-kampioen Besiktas. Hij zou bereid zijn om een van deze dagen naar Istanboel af te reizen.

Legrottaglie heeft nog een contract voor één jaar bij de Oude Dame en de twee clubs zouden nog enkel onderling een akkoord moeten bereiken zodat deze transfer afgerond kan worden. Bij Besiktas zou hij een contract voor 3 jaar kunnen tekenen zegt de 31-jarige middenvelder. "Ik heb met Appiah en Giunti gepraat en zij zeiden me dat Istanboel een heel mooie stad is. Ook de mogelijkheid dat Besiktas volgend seizoen Champions League kan spelen speelt een grote rol in mijn beslissing."
 
Legrottaglie heeft vooral naam gemaakt bij Chievo tussen 2001 en 2003 wat hem in de zomer van 2003 een transfer naar het grote Juventus heeft geleverd. In zijn eerste seizoen heeft hij in 31 wedstrijden 2 keer gescoord. Daarna werd hij uitgeleend aan Bologna en Siena. Vorig seizoen heeft hij zijn seizoen volgemaakt bij Juventus in de Serie B. Ook verzamelde hij 7 caps voor de Squadra Azzurri waarin hij één keer tot scoren kwam.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties