City rondt transfer Bojinov af

Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties
City rondt transfer Bojinov af
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zoals verwacht is vandaag de transfer van Valeri Bojinov van Fiorentina naar Manchester City afgerond. De 21-jarige Bojinov tekende een contract bij Man City voor de volgende vier seizoenen. 

De Bulgaar debuteerde destijds op 15-jarige leeftijd in de serie A met Lecce. Daarna trok hij naar Fiorentina en vorig seizoen werd hij uitgeleend aan Juventus. Nu gaat Bojinov dus het aanvallend compartiment van Manchester City versterken. Bojinov is de vierde aanwinst van City in twee dagen tijd. Gisteren werden immers al Javi Garrido, Vedran Corluka en Elano vastgelegd. Sven-Göran Eriksson heeft in totaal nu al acht nieuwe spelers aangetrokken.
 
Nog vandaag heeft Thaksin Shinawatra, de eigenaar van Man City, zijn ambitieuze "driejarenplan" uit de doeken gedaan. Shinawatra beseft dat zijn eerste jaar als eigenaar van City vooral een leerproces zal worden en mikt daarin op de top tien. Volgend seizoen wil hij met City de top zes halen en Europees voetbal halen. De uiteindelijke doelstelling is dat Man City in het daaropvolgende seizoen een prijs pakt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties