Elejiko: 'Ik hoop op een contract bij Antwerp'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Elejiko: 'Ik hoop op een contract bij Antwerp'
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp heeft er al enkele vriendschappelijke wedstrijden opzitten en nog steeds lopen er enkele testers rond. Eén daarvan is ex-Westerlospeler Bobsam Elejiko. De centrale verdediger is op zoek naar een contract bij de Great Old.

Elejiko liet al enkele keren zien een versterking te kunnen zijn voor de verdediging van de tweedeklasser. Hij vormde samen met een andere tester Ray Fränkel het centrale duo achteraan tegen Ipswich Town.

"Ik train al twee weken mee met Antwerp en dit is echt een leuke club. Ik hoop dat we binnenkort tot een akkoord kunnen komen. Spelen voor zoveel fanatieke toeschouwers in een vriendschappelijke wedstrijd is fantastisch. Tegen Ipswich was er bijna vierduizend man voor een oefenmatch. Dat ben ik niet gewoon."

Ook Antwerp-trainer Warren Joyce is tot nu toe zeer tevreden over zijn twee testers. "Ik denk dat we hen allebei gaan kunnen gebruiken achteraan. Het zijn twee betrouwbare jongens met veel gestalte en ervaring. Als zij allebei tekenen, is ons huiswerk af." [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties