Spelers vervolgen Catania wegens pesten

Spelers vervolgen Catania wegens pesten
Foto: © SC

Catania is door drie van zijn eigen spelers aangeklaagd. Armando Pantanelli (foto), Mattia Biso en Gianluca Falsini mogen de club verlaten, maar vinden dat Catania hen discrimineert en hen wil buiten pesten.
 
De drie spelers worden in een ander hotel gestopt als de rest van de kern en mogen ook niet gelijktijdig met de andere kernspelers trainen. Genoeg om de club aan te klagen vindt de advocaat van het drietal, Mattia Grassiani.
 
Bij Catania weerleggen ze echter de beschuldigingen. “Er is geen pestgedrag,” weerlegt algemeen manager Pietro Lo Monaco de aanklachten. “De drie spelers trainen regelmatig met onze fysiek-trainer. Ondanks het feit dat deze drie geen deel uitmaken van onze plannen voor komend seizoen worden ze nog altijd betaald voor helemaal niets te doen.”
 
Pantanelli is al drie seizoenen de vaste doelman van Catania, maar moet na de komst van Albano Bizarri plaats ruimen. Biso maakt sinds januari 2006 deel uit van de kern en kwam vorig seizoen 15 maal in actie. Falsini ten slotte kwam in de zomer van vorig jaar over van Siena, maar speelde enkel mee in de eerste vijf wedstrijden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties