Corradi scoort op debuut

Door het internationale voetbal liggen de meeste nationale competities stil. De meeste ploegen maken van de gelegenheid gebruik om een vriendschappelijke wedstrijd te spelen en zo enkele spelers te testen. Zo ook bij Parma waar Bernardo Corradi zijn debuut maakte en meteen liet zien dat hij nog steeds de weg naar de netten vindt.

Parma nam het zaterdagavond op tegen Colorno en Corradi stond in zijn eerste wedstrijd meteen aan de aftrap. Het duurde welgeteld 4 minuten eer de huurling van Manchester City de weg naar de netten vond en even voor het midden van de eerste helft verdubbelde hij de score. De 18-jarige Leandro Martinez zorgde even voor de rust voor de 0-3. Colorno scoorde even voor het midden van de tweede helft tegen via invaller Fornari, maar het was een andere invaller die voor de eindscore zorgde. Reginaldo maakte immers in de laatste tien minuten nog twee doelpunten.

Parma: Pavarini (46’ Bucci), Zenoni (72’ Cardone), Castellini (59’ Mattiuzzo), Paci, Couto (46’ Falcone), Parravicini (59’ Moretti), Matteini (46’ Pisanu), Mariga (46’ Galli), Corradi, Morfeo (46’ Morrone), Martinez (46’ Reginaldo)