Staat vertrek van Vercauteren al vast?

Greg Docx
| 0 reacties
Staat vertrek van Vercauteren al vast?
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Frank Vercauteren zit morgen mogelijk voor de allerlaatste keer als hoofdtrainer op de bank bij landskampioen Anderlecht. Het Anderlecht-bestuur vergaderde gisteren een hele dag en kondigt voor begin volgende week al een persconferentie aan. Voorlopig houdt het bestuur nog 48 uur de lippen stijf op elkaar, zo meldde manager Van Holsbeeck.

Voorzitter Vanden Stock liet gisteren zijn ongenoegen blijken en steunt trainer Vercauteren niet langer omdat hij geen vuur meer in de ploeg krijgt. Dat liet de voorzitter dan ook weten aan het directiecomité.

"In de loop van volgende week zullen we op alle vragen antwoorden", zei manager Van Holsbeeck nog na de persconferentie gisteren voor de wedstrijd tegen Genk.

Volgens de krant Het Laatste Nieuws staat het ontslag al zeker vast, de krant baseert zich daarbij op insiders. Ook de verklaringen van manager en voorzitter laten niets aan het toeval over. Het resultaat op Genk zou voor Vercauteren dus geen belang meer hebben.

Ook Vercauteren zelf weet hoe laat het is, zo gaf hij al te kennen zelf zijn conclusies wel te trekken. Als Vercauteren zondag de eer niet aan zichzelf houdt, zal het bestuur welliicht de knoop doorhakken. Verwacht wordt dat Ariël Jacobs vanaf maandag voorlopig de nieuwe hoofdtrainer zal worden. Over namen van eventuele definitieve opvolgers is nog niet gelekt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties