Thibaud Verlinden legt de druk bij Beerschot om transfer af te wenden

Thibaud Verlinden legt de druk bij Beerschot om transfer af te wenden

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibaud Verlinden werd maandag verkozen tot speler van het jaar in de Challenger Pro League. Het is uitkijken waar hij volgend seizoen speelt.

Thibaud Verlinden, zoon van ex-doelman Dany Verlinden, werd door zijn collega’s in de Challenger Pro League verkozen tot speler van het jaar, voor Karim Dermane en Bruny Nsimba.

Verlinden was het voorbije seizoen bij Beerschot goed voor vijf doelpunten en tien assists en betekende zo een grote rol in de landstitel en bijbehorende promotie van de club naar de Jupiler Pro League.

Op het Kiel ligt Verlinden nog onder contract tot midden 2025, maar er zou de nodige interesse zijn van Queens Park Rangers, Pisa en het Schalke 04 van Karel Geraerts.

Transfer

“Het hangt vooral van Beerschot zelf af”, zei Verlinden aan Gazet van Antwerpen over een mogelijk vertrek bij zijn club. De kans op een transfer lijkt op dit moment veel groter dan een verlengd verblijf.

Na veel blessureleed lijkt Verlinden zijn carrière nu helemaal te lanceren. In 1993 en 2003 werd vader Dany doelman van het jaar, nu haalde zoon Thibaud een eerste persoonlijke prijs binnen. “Maar om mijn vader te kloppen qua palmares heb ik wel nog een lange weg te gaan”, gaf hij meteen ook nog toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties