Preud'homme: 'Geen gebrek aan frisheid'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Preud'homme: 'Geen gebrek aan frisheid'
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Het gaat goed met Standard Luik. De club uit de 'vurige stede' kan vandaag weer een gouden zaak doen als het wint van VC Westerlo in het eigen Stade Maurice Dufrasne. Na de draws van concurrenten Anderlecht, Genk, Club Brugge en AA Gent kan Standard zelfs vier punten uitlopen op de eerste achtervolger in het klassement. Bovendien zou een zege ook welkom zijn om de zware 3-0-opdoffer van vorige donderdag in Sint-Petersburg door te spoelen.

Standard-coach Michel Preud'homme is er van overtuigd dat Westerlo geen hapklare brok wordt. "Ze spelen goed in blok. Ze konden nog maar twee scoren maar anderzijds incasseerden ze ook nog maar vijf doelpunten. Hopelijk kunnen we vanavond snel scoren", aldus Preud'homme in de Waalse krant La Dernière Heure.

"Ik vind niet dat mijn spelers vermoeid zijn. Tot oktober spelen we nog twee wedstrijden per week. Tot nu toe heb ik nog geen gebrek aan frisheid gemerkt bij mijn spelers. Vanavond zal Standard wel nog geen beroep kunnen doen op zijn topschutter Milan Jovanovic. In de spits zullen Igor De Camargo en Dieumerci Mbokani voor de doelpunten moeten zorgen.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties