Anderlecht-supporters laken gedrag Hassan

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Anderlecht-supporters laken gedrag Hassan
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het gaat van kwaad naar erger met landskampioen Anderlecht. Na de verloren partij tegen Charleroi wilden de meeste spelers hun supportersaanhang niet gaan groeten. Bij de supportersfederatie van Anderlecht zijn ze het gedrag van hun sterren beu. Niet alleen Ahmed Hassan, de man die in de clinch ging met doelman Daniel Zitka, maar ook andere spelers moeten het ontgelden.

"Als ik zie wat Hassan zaterdag deed, heb ik daar maar twee woorden voor: schandalig en belachelijk. Hij wou ons eerst niet groeten, terwijl hij zogezegd voor de fans bij Anderlecht gebleven was. Wat voor een show is me dat", vraagt een kwade Rony de Vos zich af in de krant Het Laatste Nieuws.

"Nadien verbreekt Hassan ook nog eens de persstop. Het is voor mij duidelijk dat de spelersgroep niet meer op één lijn zit. Zitka is altijd sympathiek net als Olivier Deschacht. Spijtig voor de andere spelers maar ook hun gedrag begrijp ik niet. Wij staan nochtans steeds klaar om hen te steunen", gaat de Vos verder.

De officiële supportersfederatie blijft net als het bestuur achter trainer Francky Vercauteren staan en benadrukt nog eens dat het zich distantieert van de petitie die enkele supporters waren begonnen om hem buiten te krijgen. "Met José Mourinho zouden we dezelfde problemen hebben. De neuzen moeten nu in dezelfde richting. Wij geloven dat we ons kunnen kwalificeren tegen Rapid Wien. We zouden anders ook niet met drieduizend supporters naar ginder trekken", besluit de Vos.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties