Gerrard gelooft in rotatie

Yves Dekoning
| 0 reacties
Gerrard gelooft in rotatie
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is de laatste weken weer veel commotie ontstaan rond het rotatiesysteem van Rafael Benitez bij Liverpool FC. Volgens de Engelse pers zou dit de Reds punten kosten, maar Benitez wil zo zijn spelers fit en gretig houden. Dat zou op het einde van een zwaar seizoen het verschil kunnen maken. 

Aanvoerder Steven Gerrard heeft alvast veel vertrouwen in het rotatiesysteem van Benitez. Volgens hem zal dit een bepalende rol spelen in het behalen van prijzen. Hij geeft aan dat het onmogelijk is om 60 tot 65 wedstrijden per seizoen op topniveau te spelen. Het is dan ook onredelijk om spelers te vragen elke match aan te treden. 

Gerrard geeft toe dat de Reds de laatste weken in een dipje zaten. Na de internationale break liep het wat minder. "We speelden heel goed in de beginfase van de competitie en bliezen alle tegenstand weg. Maar dat kun je niet blijven volhouden, zeker niet in de Premier League. Er zullen altijd wedstrijden zijn waarin we moeten vechten voor de punten. Je kunt niet altijd goed zijn." 


Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws. Download dan nu onze Voetbalkrant NewsReader. Voor meer informatie [klik hier]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties