Hoefkens amuseert zich bij West Bromwich Albion

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Hoefkens amuseert zich bij West Bromwich Albion
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoe zou het Carl Hoefkens vergaan bij zijn nieuwe club West Bromwich Albion? Afgelopen zomer verruilde hij Stoke City voor de club uit de agglomeratie van Birmingham. "De overstap is heel goed meegevallen. West Brom is een team met veel ambitie. Dat zorgt voor veel druk, maar daar kan je als voetballer eigenlijk enkel maar op hopen", aldus de verdediger op Sporza. WBA staat na dertien speeldagen op een derde plaats in het klassement van 'The Championship'.

"WBA speelt ook in de Engelse tweede klasse maar dit is toch nog een stap hoger dan Stoke. Normaal moeten we altijd overgaan en dat is ook de ambitie van deze club", gaat Hoefkens verder. Hij kon ook al meteen een basisplaats veroveren op The Hawthorns. "Ik heb wel wat tijd nodig gehad om me te kunnen aanpassen, maar uiteindelijk heb ik toch elke wedstrijd gespeeld", zegt de kempenaar daarover.

Hoefkens kwam ook nog eens terug op zijn niet-selectie voor de duels van de Rode Duivels tegen Finland en Armenië. "Ik had niet verwacht dat ik er niet bij zou zijn. Het is wel het recht van elke coach om een zo goed mogelijke ploeg op te stellen. Ik leg mij daar altijd bij neer. René Vandereycken heeft me wel gebeld met de reden voor mijn niet-selectie, maar dat blijft wel tussen ons", aldus Hoefkens die benadrukt dat de Rode Duivels voor hem vooralsnog geen afgesloten hoofdstuk is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties