Sevilla: 'Ramos, blijf van onze spelers af'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sevilla: 'Ramos, blijf van onze spelers af'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juande Ramos is nog maar een paar dagen manager van Tottenham Hotspur en wil enkele spelers van FC Sevilla, zijn vorige club, naar White Hart Lane halen. José Mario del Nido, de voorzitter van de tweevoudige laureaat van de UEFA-beker, heeft al gezegd dat hij geen zaken wil doen met The Spurs. Ramos kreeg nog de waarschuwing dat hij Sevilla met rust moet laten.

Del Nido is razend op Tottenham Hotspur omdat die hun coach hebben weggeplukt midden het seizoen. Hij liet al weten dat de club uit Londen het antwoord zullen krijgen dat ze verdienen als ze willen praten over transfers. In de Spaanse media verscheen ook al het bericht dat de Sevilla-preses klacht wil indienen tegen Tottenham bij de FIFA, maar Del Nido liet al weten dat hij zover niet zal laten komen.

Ramos heeft zijn zinnen gezet op Frédéric Kanouté, Daniel Alves en doelman Andres Palop. Met de uithaal van Del Nido weet Ramos nu al dat het hem zeer waarschijnlijk niet zal lukken. De voorzitter liet weten dat zelfs als Sevilla zou willen praten over een transfer, hij betwijfelt of de Londenaren genoeg geld zouden hebben. Del Nido wil zijn beste spelers niet kwijtraken. Zo ving Chelsea in het tussenseizoen bot voor Alves.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties