Match tegen Bayern lonkt voor Anderlecht

De Nijs Michael
| 0 reacties
Match tegen Bayern lonkt voor Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht is tevreden met de loting van Bordeaux in de volgende ronde van de Uefa Cup. Onder andere op het gebied van tv-rechten zijn de Fransen een voltreffer voor de Brusselaars. Toch kan paars-wit bij winst nog een grotere affiche binnenhalen.

Als Anderlecht voorbij Girondins zou raken, wacht namelijk een match tegen de winnaar van het treffen tussen het Schotse Aberdeen en het Duitse Bayern München. Als zowel Anderlecht als Bayern doorstoten, geeft de landskampioen meteen één van de grote favorieten voor de eindzege in de Uefa-Cup partij. Maar zoals gezegd is ook Bordeaux een voltreffer voor paars-wit, zo is de landskampioen zo goed als zeker van een uitverkocht stadion tijdens de thuismatch. Ook de tv-rechten zullen heel wat euro's in het laadje brengen bij Anderlecht. 

Intussen zijn trouwens ook al de speeldata voor de duels met Girondins Bordeaux vastgelegd. De heenwedstrijd in Brussel zal op woensdag 13 februari 2008 afgetrapt worden om 20u45, de terugmatch zal op donderdag 21 februari 2008 afgewerkt worden. De ticketverkoop start pas na nieuwjaar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties