Lierse zeer actief op transfermarkt

Nico Wieme
| 0 reacties
Lierse zeer actief op transfermarkt
Foto: © SC

Nu tweedeklasser Lierse SK weer transfers mag verwezenlijken, zit men niet stil op het Lisp. Na Jürgen Cavens en Ahmed Samir wordt Tim Vleminckx de derde aanwinst.

Tim Vleminckx speelt het komende halfjaar voor Lierse SK. Germinal Beerschot leent de 20-jarige verdediger zes maanden uit. De belangstelling van Lierse voor Vleminckx is niet nieuw. Wegens het transferverbod kwam het afgelopen zomer niet tot een overgang. Nu is het dus wel gelukt en zal Vleminckx gedurende zes maanden het geel-zwarte shirt dragen.
 
Vorig seizoen mocht Vleminckx drie keer meespelen in het eerste elftal van GBA. Dit seizoen kreeg hij onder de nieuwe trainer Harm Van Veldhoven nog geen kansen in de Jupiler League. De verdediger genoot zijn opleiding bij KFCO Wilrijk, FC Strombeek, KV Mechelen en Germinal Beerschot.
 
Eerder maakte Jürgen Cavens al de overstap van het Kiel naar het Lisp. De 29-jarige spits zat in de heenronde meer op de bank dan hem lief was en koos ervoor om een stap terug te zetten naar de club waar het voor hem in 1995 allemaal begon. Later droeg de vijfvoudige international het shirt van Standard, Olympique Marseille, FC Twente en AA Gent. De derde aanwinst is Ahmed Samir. Deze 26-jarige Egyptische international kan zowel op de linker- als de rechterflank uit de voeten. Hij komt over van de Egyptische eersteklasser Harass El Hedoud.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties